ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση Τσίπρα με συνεταιριστές στον Τύρναβο – «Αντέχετε;» ήταν η πρώτη ερώτησή του

«Αντέχετε»; Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στους συνεταιριστές που συνάντησε κατά την επίσκεψή του στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασία και Προώθησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων (ΑΣΕΠΟΠ) Τυρνάβου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του συνεταιρισμού όπου πραγματοποιείται συσκευασία αχλαδιών τύπου κρυστάλι. Οι παραγωγοί έθεσαν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: υψηλό κόστος παραγωγής- αγροτικό ρεύμα, πετρέλαιο, γεωργικά εφόδια (λιπάσματα, φάρμακα)-, υψηλά τραπεζικά επιτόκια, έλλειψη ρευστότητας, άρδευση. Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, επισήμανε πως στην Ισπανία έχει επιδοτηθεί πολύ γενναιόδωρα το αγροτικό πετρέλαιο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξάλλου, συμβούλευσε χαριτολογώντας τον πρόεδρο του ΑΣΕΠΟΠ, Σωτήρης Ταμπώση, «να πάρει χάπι για την πίεση όταν του έρθει ο επόμενος λογαριασμός αγροτικού ρεύματος». Ο κ. Ταμπώσης, από την πλευρά του, αποκάλεσε εν τη ρύμη του λόγου τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρώην πρωθυπουργό για να πάρει την απάντηση από τον κ. Τσίπρα πως «έπεσε κοντά».


Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close