ΕιδήσειςΕλλάδα

Κρήτη: Με ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού 25 καλεσμένοι σε γαμήλιο γλέντι στη Μεσαρά

Στο γαμήλιο γλέντι, που έλαβε χώρα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε χωριό της Μεσαράς, διαπιστώθηκε σύμφωνα με την ΕΡΤ , πως τουλάχιστον 25 από τούς καλεσμένους που βρέθηκαν στον κλειστό χώρο της εκδήλωσης, μπήκαν χρησιμοποιώντας μόλις ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το κενό ακριβώς που υπάρχει στην σχετική διάταξη, το οποίο απαγορεύει στους υπεύθυνους των νυχτερινών κέντρων να ζητούν επίδειξη ταυτότητας, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, μαζί με το πιστοποιητικό, διευκόλυνε την κοινωνικά επικίνδυνη παρατυπία. Μόλις ο ένας από μια μεγάλη παρέα εικοσιπέντε ατόμων είχε πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού.

Αφού λοιπόν μπήκε στην αίθουσα φρόντισε να το μεταφέρει στους γνωστούς του, έτσι με το ίδιο πιστοποιητικό μπήκαν εικοσιπέντε άνθρωποι. Φυσικά οι υπεύθυνοι στην είσοδο έχουν ευθύνη αφού δεν πρόσεξαν ή έκαναν ότι δεν πρόσεξαν, πως κατά το «σκανάρισμα» του εγγράφου, εμφανιζόταν πάντα το ίδιο όνομα.

Οι πληροφορίες θέλουν δε, την περίπτωση αυτής της εξαπάτησης να την διαπίστωσε ο ίδιος ο γαμπρός, όταν θέλησε να ελέγξει αν όλα τηρούνται σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, καθώς ως γνωστόν και ο ίδιος (ως διοργανωτής) φέρει ευθύνη. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η υπόθεση έχει φτάσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.


Source link

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close